AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak yikamak

Kahve falında kulak yikamak

Kahve falında kulak yikamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kulak yikamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kulak kesmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağın kanadığını görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında kulağı temizlemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işarettir.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa ezan okumak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağında küpe görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına üflemek müjdeli bir haber alacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir