AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak kıdem atlayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kulağa ezan okumak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kulağına ezan okunmak dertlerin bitip huzura erileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ezan okuduğunu görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek sesle ezan okumak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir