AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak tıkanması görmek

Kahve falında kulak tıkanması görmek

Kahve falında kulak tıkanması görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak tıkanması gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında kulak kirini temizlemek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa fısıldamak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kulağa konuşmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek yeni kısmetlere nail olacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak yarası görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir