AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa fısıldamak

Kahve falında kulağa fısıldamak

Kahve falında kulağa fısıldamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, istihdam edeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kulağa fısıldamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında sevdiğinin kulağına fısıldamak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin kulağına fısıldamak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa birşey fısıldamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına fısıldamak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kulağına fısıldamak isteklerinin yerine geleceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kulağa fısıldamak işlerinde atılıma geçeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında dört kulak görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir