AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kesilmesini görmek

Kahve falında kulak kesilmesini görmek

Kahve falında kulak kesilmesini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kesilmesini gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında kulak kesilmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, insanların güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek anne baba duası alınacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında kulağı kesilmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir