AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın kesilmesini görmek

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, galibiyet kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına delalettir.

Kahve falında kulağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Kahve falında kulak kesilmesi görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağı kesilmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek kara kara düşüneceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak kesilmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek insanların afiyet bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir