AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kesildiğini görmek

Kahve falında kulak kesildiğini görmek

Kahve falında kulak kesildiğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında kulak kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek dünya malının çoğalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak kesilmek evliyseniz eşle iyi geçime, insan sevindireceğine inanılır.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine yorulur.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek kendisini işine vereceğine, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kulak kesilmesi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine yorulur.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir