AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı kesilmek

Kahve falında kulağı kesilmek

Kahve falında kulağı kesilmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ün yapmayı başaracağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı kesilmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kesilmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir