AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak aktığını görmek

Kahve falında kulak aktığını görmek

Kahve falında kulak aktığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kazancın katbekat artacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak aktığını gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kulağın aktığını görmek her açıdan farklılıklar olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak aktığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağının aktığını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan akması görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir