AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın aktığını görmek

Kahve falında kulağın aktığını görmek

Kahve falında kulağın aktığını görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağın aktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Kahve falında kulağının aktığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın aktığını görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kulak aktığını görmek hayaller kurulacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mehmet akif görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda su aktığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir