AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının aktığını görmek

Kahve falında kulağının aktığını görmek

Kahve falında kulağının aktığını görmek daha güçlü hale geleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında kulağının aktığını gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kulak aktığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağın aktığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kulağının aktığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir