AnaSayfa / Genel / Kahve falında külah dondurma görmek

Kahve falında külah dondurma görmek

Kahve falında külah dondurma görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, daha çok iş yapacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külah dondurma gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında külah dondurma görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında külahta dondurma görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma külahı görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külahta dondurma yemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında külah takmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil dondurma yemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma yedirmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma yememek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir