AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma külahı görmek

Kahve falında dondurma külahı görmek

Kahve falında dondurma külahı görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma külahı gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Kahve falında dondurma külahı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında külahta dondurma görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında külah dondurma görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında külahta dondurma yemek kötü giden işlerin düzeleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Kahve falında külah takmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında dondurma dağıtıldığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yemek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden dondurma almak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir