AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını büyük görmek

Kahve falında kulağını büyük görmek

Kahve falında kulağını büyük görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağını büyük gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında büyük kulaklı bebek görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağını büyük görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağının büyük olduğunu görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağı büyük görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu görmek işlerinin tutacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kulağı görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kulağından ameliyat olmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek işe zorla gidip geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir