AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kulağı görmek

Kahve falında koyun kulağı görmek

Kahve falında koyun kulağı görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeni siparişler alacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Kahve falında koyun kulağı gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında koyun kulağı görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kapatmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kulağa dua okumak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dört kulak görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kulak pisliği yemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet eder.

Kahve falında kulağından yaralanmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kulağının kırıldığını görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir