AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı büyük görmek

Kahve falında kulağı büyük görmek

Kahve falında kulağı büyük görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, istediği makama geleceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağı büyük gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Kahve falında büyük kulaklı bebek görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını büyük görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağının büyük olduğunu görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı büyük görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak kendini dinine daha fazla vereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında kulağının düştüğünü görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet eder.

Kahve falında kulakta kir görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kılı görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir