AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek şansının kötüye gideceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, elinin darda kalmayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek mevki kazanacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağında küpe görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir