AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağında altın küpe görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir