AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına su kaçmak

Kahve falında kulağına su kaçmak

Kahve falında kulağına su kaçmak ailenin büyüyeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına su kaçmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda tartışmalı ortamlar kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında kulağına su kaçmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kulağa su kaçması görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kulakta su görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağa su dökmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kulağa su kaçırmak duygusallığın ön plana çıkacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına inanılır.

Kahve falında su baskınından kaçmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su yılanından kaçmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir