AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa su kaçması görmek

Kahve falında kulağa su kaçması görmek

Kahve falında kulağa su kaçması görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, malının ve parasının da artacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, temize çıkacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kafa dağıtacağına alamet eder.

Kahve falında kulağa su kaçması gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında kulağa su kaçması görmek durgun giden işlerin açılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağa su kaçırmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa kaçan böceği görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulağa kaçan görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa su dökmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kulakta su görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, büyük savaşların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağına su kaçmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir