AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa su kaçırmak

Kahve falında kulağa su kaçırmak

Kahve falında kulağa su kaçırmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, o kapıyı kapatacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kulağa su kaçırmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında kulağa su kaçırmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa su kaçması görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa kaçan böceği görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kulağa kaçan görmek gönül kapılarını açacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına su kaçmak kişinin isteklerine nail olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kulakta su görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kulağa su dökmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir