AnaSayfa / Genel / Kahve falında küf silmek

Kahve falında küf silmek

Kahve falında küf silmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küf silmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında küf silmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında küflenmis yemek görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü yufka görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil küf görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü ev görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü halı görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş halı görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü yorgan görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir