AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yufka görmek

Kahve falında küflü yufka görmek

Kahve falında küflü yufka görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, adını herkese duyuracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında küflü yufka gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Kahve falında küflenmiş yufka görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü yufka görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka açan birini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka yaptığını görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, borcunun çok olacağına işarettir.

Kahve falında yağlı yufka görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yufka görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle yufka açmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazır yufka görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir