AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş halı görmek

Kahve falında küflenmiş halı görmek

Kahve falında küflenmiş halı görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin yasa düşeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, asla yüksünmeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş halı gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında küflü halı görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş halı görmek kazancını iki kat arttıracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü bir şey yemek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda küf görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kudret ve destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş meyve görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü ev görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir