AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü et görmek

Kahve falında küflü et görmek

Kahve falında küflü et görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü et gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Kahve falında küflenmiş et görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü et görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Kahve falında küflü un görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş hamur görmek işe zorla gidip geleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda küf görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir