AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü simit görmek

Kahve falında küflü simit görmek

Kahve falında küflü simit görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, pişmanlığa, başa iş açacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü simit gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Kahve falında küflü simit yemek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü simit görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit ekmek görmek birçok iş teklifi alınacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış simit görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında simit aldığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında simit aramak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında simit satın almak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında simitle yüzmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir