AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş hamur görmek

Kahve falında küflenmiş hamur görmek

Kahve falında küflenmiş hamur görmek kazancın yarı yarıya artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş hamur gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında küflü hamur görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş hamur görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ev görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü kıyafet görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında küflü salça görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği küflü görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında küflü ev görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir