AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü kaşar peynir görmek

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, itibarını geri kazanacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Kahve falında küflü kaşar peynir gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, iş yeri sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflü kaşar görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kaşar peynir görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında erimiş kaşar peyniri görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kaşar peyniri yemek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir