AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş ceviz görmek

Kahve falında küflenmiş ceviz görmek

Kahve falında küflenmiş ceviz görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ceviz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında küflenmiş ceviz görmek zararların yakında telafi edileceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü ceviz görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Kahve falında küflü yatak görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bol bol moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında küflü iğne görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü zeytin görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir