AnaSayfa / Genel / Kahve falında kudret narı görmek

Kahve falında kudret narı görmek

Kahve falında kudret narı görmek evine haciz geleceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, kötü yollara gireceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında kudret narı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Kahve falında kudret narı almak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında kudret narı görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında kudret görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında kudret helvası görmek günden güne sorunlarının artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden nar almak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, zorluklarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar fidesi görmek işini büyüteceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında nar ağacından nar görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük nar yemek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir