AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden nar almak

Kahve falında birinden nar almak

Kahve falında birinden nar almak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinden nar almak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında narın içini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan nar koparmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil nar yemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında altın nar görmek kucaklaşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nar temizlemek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında nar koparıp yemek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında nar ağacına çıkmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir