AnaSayfa / Genel / Kahve falında kudret helvası görmek

Kahve falında kudret helvası görmek

Kahve falında kudret helvası görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kudret helvası gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında kudret helvası görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kudret narı görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kudret narı almak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kudret görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü helvası yapmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında un helvası pişirmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helva yediğini görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında tahin helva görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir