AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük elma yemek

Kahve falında küçük elma yemek

Kahve falında küçük elma yemek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, zafer elde edileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük elma yemek gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında küçük elma yemek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük elma görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında elma toplayıp yemek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir