AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük elma görmek

Kahve falında küçük elma görmek

Kahve falında küçük elma görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet eder.

Kahve falında küçük elma gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Kahve falında küçük elma yemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük elma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde elma görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm ve elma görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir