AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yengeç görmek

Kahve falında küçük yengeç görmek

Kahve falında küçük yengeç görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yengeç gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında küçük yengeç görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ve yengeç görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde yengeç görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Kahve falında yengeç toplamak sağlık problemleri yaşamayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç eti yemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yengeç görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yengeç görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yengeç görmek ticaretinin de hızlanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir