Kahve falında yeşil yengeç görmek

Kahve falında yeşil yengeç görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yengeç gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil yengeç görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç bacağı görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu yengeç görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç sokması görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında deniz yengeci görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Kahve falında canlı yengeç yemek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç kesmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir