AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ve yengeç görmek

Kahve falında örümcek ve yengeç görmek

Kahve falında örümcek ve yengeç görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, geniş geniş yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ve yengeç gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında örümcek ve yengeç görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yengeç toplamak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde yengeç görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yengeç eti görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç eti yemek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yengeç görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç ısırmak hayatına bakacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir