AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz düzeltmek

Kahve falında valiz düzeltmek

Kahve falında valiz düzeltmek borçların hafifleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, fakirlerin güleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında valiz düzeltmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında valiz düzeltmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında yatağını düzeltmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında yol düzeltmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı düzeltmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında gardrop düzeltmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çatı düzeltmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, keyifli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışı düzeltmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında eşarp düzeltmek evine bereket geleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir