AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyona bakmak

Kahve falında televizyona bakmak

Kahve falında televizyona bakmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyona bakmak gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında televizyona bakmak yeni ilişkiler kurulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyon bakmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon tamir etmek belli bir kazanç elde edileceğine, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığını televizyonda görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski televizyon görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eve televizyon almak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyonun çalındığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir