AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon bakmak

Kahve falında televizyon bakmak

Kahve falında televizyon bakmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, gıybet edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon bakmak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında televizyon bakmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyona bakmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyonun çalındığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon tamircisi görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında televizyon taşımak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında televizyonun çalınması görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında televizyon dolabı görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir