AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, günden güne sorunlarının artacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını televizyonda gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyonda arkadaşını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni televizyon görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon kumandası görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini televizyonda görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika televizyon görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonlar görmek çok para kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir