AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonun patladığını görmek

Kahve falında televizyonun patladığını görmek

Kahve falında televizyonun patladığını görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonun patladığını gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Kahve falında televizyonun patladığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah patlamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında arabaların patladığını görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında balonun patladığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, keyfinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir