AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük taşlar toplamak

Kahve falında küçük taşlar toplamak

Kahve falında küçük taşlar toplamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, yenilenme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında küçük taşlar toplamak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küçük taş toplamak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük taşlar görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük taş görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir