AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük taşlar görmek

Kahve falında küçük taşlar görmek

Kahve falında küçük taşlar görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük taşlar gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Kahve falında küçük taş görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında küçük taş toplamak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük siyah taş görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek düze çıkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında küçük taşlar görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir