AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz taş görmek

Kahve falında küçük beyaz taş görmek

Kahve falında küçük beyaz taş görmek heveslerin söneceğine, işlerin düzgün gideceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulur.

Kahve falında küçük beyaz taş gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük taşlar toplamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendi patronu olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük taş görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük taş toplamak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir