AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük küçük taşlar görmek

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küçük küçük taşlar gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Kahve falında küçük siyah taş görmek kimseyle konuşmaz olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük taşlar görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük taş görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında küçük taş toplamak endişe verici olaylar yaşanacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük taşlar toplamak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük taş atmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir