AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük taş görmek

Kahve falında küçük taş görmek

Kahve falında küçük taş görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Kahve falında küçük taş gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Kahve falında küçük siyah taş görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük taşlar toplamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük taş atmak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir