AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük taş toplamak

Kahve falında küçük taş toplamak

Kahve falında küçük taş toplamak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Kahve falında küçük taş toplamak gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında küçük taşlar toplamak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük taş toplamak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına inanılır.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında küçük siyah taş görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz taş görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük taş atmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir