AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük patlıcan görmek

Kahve falında küçük patlıcan görmek

Kahve falında küçük patlıcan görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında küçük patlıcan gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında küçük patlıcan görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından patlıcan koparmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden patlıcan almak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek patron koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden patlıcan toplamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek önünün açılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah patlıcan görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan seçmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir