AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek işine dört elle sarılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan közlemesi yemek ana baba dualarının alınacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında acı patlıcan yemek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcanlı yemek görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kızarmış patlıcan yemek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan salatası yemek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcanlı kebap yemek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan yemek kötü bir duruma düşüleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir